Taller de diagnòstic de la mobilitat a Xàtiva

Com a part dels treballs de participació associats a l’elaboració del PMUS de Xàtiva, el passat 6 de juliol de 2017 va tenir lloc, en el saló de plens de l’Ajuntament, una sessió especial de la Mesa de la Mobilitat en la qual es va dur a terme un taller de diagnòstic de la mobilitat en la ciutat.

Aquest taller, consistent en un treball preliminar en grup i posterior debat, va tenir per objectiu la identificació dels principals aspectes positius i negatius de l’actual sistema de mobilitat de Xàtiva i el seu espai urbà (a qualsevol escala, des d’aspectes molt generals fins a temes molt puntuals).

La metodologia emprada en el mateix facilita la intervenció de totes els persones participants i la construcció conjunta dels resultats, la qual cosa enriqueix i dóna pluralitat al diagnòstic elaborat per la Mesa.

Pots consultar els resultats del taller ací.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s